Adrian Minune va cânta la Untold: bine le face !

Ce imbecil este articolul ! Compară titlul cu ultima frază. Logic, nu? Titlu: Adrian Minune va urca pe scenă. Replică A.M.: ar fi mișto, dar nu am timp. Păi normal.

„Minunatul” cântă pe mii și zeci de mii de euro la nunți. Cât să-i dea nemâncații de la Untold pentru o melodie live cu un gigel din Suedia, ca să dea cu șutul la o nuntă deja antamată cu 1 an înainte? Nu mai zic ca și-ar strica firma dacă nu s-ar ține de programări.

Imaginează-ți să fii țigan cocalar mafioso vero și să vrei un Adi Minune la nunta fetei pentru toți mafioții cu care te dai tu în ciumecării, ca să le arăți că îți permiți. Iar AM să-ți spună așa, cam în ultimul moment: sorry, baro$$ane, nu mai ajung, am un live la Untold! Păi nu ți-ar crăpa obrazul de rușine și ai trimite niște băieți pricepuți, ori să-l aducă pe sus, ori să se asigure că rămâne acolo definitiv? Nu, clar, în acest „mediu de afaceri” nu îți permiți să dai țepe. Hai, cu statul, îți mai permiți o țeapă de 1-2 mil. euro dacă nu-i cu fonduri UE, mai merge să termini de asfaltat o șosea după 2 ani întârziere și de 2 ori mai scump, dar cu Gigel / Costel / Purcel Cămătaru nu prea. Ăia nu te uită. La ăia nu există prescripție, grațiere sau complet de judecată ilegal compus, ci doar ochi pentru ochi. Mulți ochi.

Ce-a vrut cântărețul să zică? Băi, băieți, a fost haioasă asta ca ați pus o melodie de-a mea live într-un concert fără drepturi de autor. De data asta scăpați ieftin, că mi-ați făcut reclamă pe net destul de bunicică (nu c-aș fi avut nevoie), dar nu prea aveți voi parai și nu sunteți de ștaiful meu. Așa că tura viitoare, dacă plătiți niste drepturi de autor, poate vă voi lăsa să faceți karaoke pe o melodie de-a mea. Hai, v-am pupat pe portofel, că am treabă, simpaticilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *