Adevărata problemă

A făcut vâlvă în România cazul Caracal. Vâlva a generat şi un candidat la preşedinţie. Valul de şoc a fost ca un seism care a dat la iveală chestii ascunse din străfundurile litosferei: se face trafic de oameni. Fie întregi pentru prostituţie fie pe bucăţi pentru organe. Cu avizul sticleţilor, căci altfel nu s-ar putea.

Acum mă concentrez pe partea de prostituţie: fetiţele şi fetele noastre, copilele noastre, sunt răpite aleator pentru a fi aruncate în cazanul clocotind al pornografiei mondiale. Societatea este arsă de această patimă iar licuriciul, cel care zice că dă ora exactă, este cel mai avid consumator. Iar noi am preluat reţeta, ca şi în alte dăţi, şi livrăm. Fie la Deveselu, fie în Italia, Franţa, Olanda ş.a.m.d. Dar mai întâi le sexualizăm (cu ajutorul mass-media) de ajung ca nebunele, să se prezinte pe reţelele sociale de parcă ar fi angajate toate la Moulin Rouge.

Articolul este foarte scurt, pentru că vă invit să citiţi un studiu făcut de societatea civilă americană, adică de la sursă, tradus aici. Dacă tot importăm prostiile americane (haloween, fast food, „tehnica” gazelor de şist, a cianurilor etc.), ce-ar fi să legalizăm şi noi portul armelor ca în Texas? Dacă tot nu ne mai apără poliţia, parchetul şi serviciile, măcar să ne vedem singuri de treabă. Realist vorbind, suntem cam ai nimănui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *