Deja s-a dat rezultatul alegerilor parlamentare din 2020

vot nul

Printre rânduri, dar răspicat, a fost anunţat rezultatul alegerilor din România care vor fi ţinute la Sfântu’ Nicolae. Primul Orban al ţării a dat-o cu juma’ de gură ca sigură, că tot ei vor câştiga şi tot el va fi acolo.

Cam asta reiese din ştirile care au inundat presa, despre anularea paradei de 1 decembrie. Nu tancuri, nu avioane, nu selfiuri cu militarii, nu nu steguleţe şi nici covrigi pe trotuarul Kiseleff-ului. Nenea Orban, pus din pix pe un post pe care nu l-a votat niciun cetăţean din România, ne zice care va fi situaţia „alertei” cu câteva zile înainte de alegerile în urma cărora mandatului lui de prim-ministru va înceta: nu va mai fi paradă căci vom fi tot pe „alertă”. Până acum previzibil, nu?

Dar staţi că raţionamentul nu se opreşte aici. Dacă dai o ştire negativă în plină campanie electorală ştiind că ai putea fi taxat la voturi, înseamnă că nu prea-ţi pasă cum votează lumea şi că zarurile sunt deja aruncate iar cărţile făcute. Deci nu doar că ne confirmă că va fi tot el prim-ministru în fruntea găştii care a pus laba pe ţară de când cu realegerea lui Ioha la al 2-lea congres şi cu rocada făcută între PNL – PSD şi că va fi tot alertă, nuuu… Cică va fi alertă d-aia nasoală, soră cu urgenţa, că nu va scădea numărul de cazuri de infectaţi cu covid sub 3 / 1.000 nici dacă ne dăm cu biocidu’ direct în sinusuri. Probabil a comandat nişte simulări electorale serioase pe calculatoarele cuantice din dotarea Casei Naţionale de Sănătate, alea care fac şi decontările de reţete compensate pentru farmacii cu un delay de 5 min. / persoană, şi i-a dat cu virgulă de 1 decembrie. Dar se pare că pentru alegeri i s-a arătat un crai de tobă cu ochi albaştri la drum de seară care-i făcea cu mâna „vino”, deci tot el va fi la butoane după 6 decembrie. Eh, cu aşa STS, aveţi un motiv serios să mergeţi în continuare să votaţi PNL-USR-PSD-Plus alte cozi de topor, dragi români „prudenţi” ! Mă rog, puteţi vota şi ca în imaginea de mai sus căci tot nu mai contează.

Un comentariu

  1. Update 25.11.2020:
    Dacă tot nu credeți, iată încă un argument, citez:
    „Petrescu spune că a primit asigurări de la premier că România nu va intra în lockdown după alegeri.” De unde poate să dea premierul asigurări ce va fi după alegeri când el, teoretic, nu va mai fi în funcție?
    Deci ori va fi Orban premier ori va fi prim ministru, astea sunt alternativele. Capisci?

    https://observatornews.ro/eveniment/craciunul-si-revelionul-nu-vor-putea-fi-petrecute-in-localuri-dragos-petrescu-horeca-speram-ca-dupa-introducerea-vaccinului-sa-functionam-cu-restrictii-403429.html

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *