Încă un șoim al patriei în guvernul Lucovid

Violeta duce găleata la gunoi, / O mireasmă dulce răspândind… (versuri)

Care-i treaba cu Violeta? Cică madam ministru Violeta a făcut covid. Cum așa, Violețico? Voi, campionii măștilor, ai distanțării sociale, care purtați masca fiindcă-i protejați pe cei dragi, și tocmai voi vă infectați? Nu vă pute chestia asta? Nu vă e clar că toate măsurile astea aberante sunt frecție?

Și, ca un mândru șoim al patriei, Violeta vrea să arate cât este de devotată cauzei: va continua să lucreze (de acasă). Va continua și campania electorală a PeNeLe-ului, derulată pe banii și timpul statului (al nostru). Ba cica va fi mai activă ca înainte, în ambele activități, de ministru și de candidat.

Vă mai amintiți cât de umilitor erau luați oamenii de acasă cu izoleta prin martie-aprilie trecut și duși ca șobolanii la izolare, în văzul lumii? Fiecare dintre miniștrii ăștia care, sanki, au gestionat epidemia, merită sulul de hârtie igienică dat de Victor Rebengiuc pentru a se șterge la gură de rahatul nemțesc pe care-l mănâncă zilnic cu polonicul. Și o plimbare cu izoleta, cu care să fie luați de acasă în prime-time. Ca să vadă și ei cum este să fii pacient de România al guvernului Lucovid.

N-am decât un singur comentariu de făcut pentru Violeta: treci, făi, acasă și culcă-te, lasă harfele astea de șoimii patriei! Ești sigură că mai apuci ziua de mâine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *