Va câştiga PSD-ul alegerile?

Recent, lătrăii progresişti i-au sărit la gât ministrului Rafila că a lăsat-o prea moale de sărbători şi acum ni se infectează lumea mai rău decât dacă am fi stat non-stop pe restricții. Mie mi se pare că Rafila e mai deştept decât vreo două haite la un loc şi a mirosit adierea unui nou curent: pandemia se va încheia curând şi cineva trebuie să strângă gunoaiele rămase după petrecere.

Nu mai dau surse, căci abundă activenews-ul de ştiri pe temă: pandemia pârâie din toate încheieturile. Omicronul dă cu toate vaccinurile de pământ. EMA a început să aibă îndoieli că doza 4 (făcută deja în Israel) ar avea vreo utilitate. Israelul a recunoscut că trebuie să o lase baltă cu pfizerizarea populaţiei şi să treacă la infectarea în masă. Austria şi Germania au lăsat-o mai moale cu amenzile pentru nevaccinaţi. SUA a renunţat la concedierea angajaţilor guvernamentali nevaccinaţi, iar Italia şi-a rechemat medicii şi asistentele nevaccinate la lucru, căci intraseră proştii în colaps. Project Veritas a dat-o pe ţeavă că s-a lucrat intens la elaborarea covidului în Wuhan de către cartelul SUA + China = love. Pe banii contribuabililor americani, normal.

Aşa că reiau o vorbă pe care le-o tot spun prietenilor din vara anului 2020 şi pe care am lăsat-o să reiasă printre rânduri pe acest blog: care aveţi pe acasă vreo rudă sau vreun prieten infectat cu covid, dacă sunteţi cât de cât bine cu sănătatea, rugaţi-l să tuşească de câteva ori spre voi şi inhalaţi adânc. Eu aşa am făcut şi a mers. La fel și Viorel Cataramă. E varianta cu cele mai multe șanse de succes, chiar dacă pentru unii dureroasă. Imunizarea cu fiola e un mare chix, s-a văzut în vestul Europei. Cea mai bună este imunizarea naturală. Sigur, dulăii din presă tună și fulgeră că e periculos, că e interzis, că e penal, dat nu vă lăsați păcăliți: toți vom lua virusul mai devreme sau mai târziu. La urma urmei, fiecare are dreptul să se trateze cum consideră: de ce covidul atenuat din vaccinul J&J sau Astra e permis, deși clar e depășit de mutațiile ulterioare, iar covidul din circulație este interzis? De ce mARN-ul de la Pfizer și Moderna enpermis, deși instruiește organismul să fabrice niște proteine spike expirate, de o structură diferită decât a ultimelor tulpini virale, iar covidul „la zi” e interzis? Uite că eu vreau să mă imunizez natural cu ceea ce se află în circulație, care întâmplător este si mult mai blând, decât cu un virus expirat care a circulat în urmă cu un an. Autoritățile astea schizofrenice chiar nu au altă treabă decât să repună în circulație viruși agresivi care dispăruseră deja pe cale naturală?

Revenind la Rafila, ăsta a avut ca temă de lucru să bage pe ţeavă la noi agenda UE + OMS = love: vaccinare cât mai multă şi cât mai obligatorie, certificate cât mai verzi şi mai digitale, mască groasă pe faţă cât cofrajul de ouă (N95 / FFP2). Şi părea că este în grafic, însă de pe la jumătatea lui decembrie 2021 dintr-o dată parcă a devenit aerian. Să vedem, să analizăm, să cercetăm. Totul a coincis cu prăbuşirea numărului de infectări din România, pe care presa românească aservită a reuşit să o prezinte ca pe o ştire negativă. Aproape nimeni nu s-a bucurat, deşi era ceva de vis, eram singura ţară verde din Europa. De aceea am şi numit-o „prăbuşire”, căci lacheii flauşaţi care trebuia să implementeze pandemia în România erau disperaţi. De fapt era o explozie a cazurilor de oameni însănătoşiţi. Apoi au venit ştirile că omicronul vieţii, deşi foarte infecţios, nu va pune mai mulţi oameni la pat ca alfa-neagra-beta-delta, ci mult mai puţini. Aşa că Rafila precis a stat niţel pe gânduri şi şi-a dat seama încotro merge lumea: mult nu va mai ţine mascarada şi cineva va trebui să o deconteze, atât la nivel global cât şi la nivel local. Fauci e băgat în corzi de către Congresul american, cu documentele pe masă care atestă că a încercat să bage mizeria sub preş, adică îl paşte o pedeapsă de nişte sute de ani pârnaie pentru o întreagă listă de delicte federale şi un dit’ai genocidul planetar. Noi aici ce facem, căci suntem în coaliţie cu veşnicul-pierzător PNL? Rupem acum coaliţia? Ar fi de porc, picăm în sondaje. Hai să tragem de timp, apoi să spunem la final că de fapt noi am urmărit în principal să relansăm economia, nu să o punem pe butuci şi nici să oprimăm oamenii, cum au făcut liberalii în ultimii doi ani. Mai ales că lumea s-a săturat ca de mere pădureţe de comunicatele grupului de dezinformare strategică, nu mai interesează pe nimeni câţi se infectează şi câţi mor de sanki-pandemie. Oricum mureau, dacă nu de gripă, măcar de vreo nosocomială sau de vreun incendiu de la priza de lângă tubul de oxigen. Acum altele ne interesează: ne furnică preţul curentului la buzunare, frăţică, ne suflă gazul prin portofele şi ne îngheaţă geamurile de lângă caloriferele reci. Iar Iohannis o arde ca autistul cu încălzirea globală, în timp ce companiile pun lacătele pe uşă din lipsă de utilităţi (prea scumpe), în timp ce noi îngheţăm în apartamente dar plătim ca şi cum ar dudui caloriferele !

Aşa că trompetiştii gen Octavian Jurma-scapă-turma şi alţii ca el să nu se mai agite atât cu sănătatea publică care ne duce de-a dreptul în groapă (de foame), ci să se vaccineze cu încă 7 doze de rapel dacă le pasă aşa de mult, că tot ne-au rămas în exces. Nu interesează pe nimeni sănătatea publică pe bune ci doar propria sănătate, începând cu KlauSS, continuând cu Rafila şi terminând cu agramatul Arafat (apropos, nu frapează pe nimeni că la conducerea pandemiei pe unitate e pus unul care încă n-a reuşit să înveţe limba română?). Fiecare îşi vede de treaba lui: unii să execute ordinele venite de la Ursula şi să câştige gras comisioane din asta, alţii să revină la putere şi la caşcaval când va fi momentul oportun să le tragă o bastârcă „aliaţilor”. Mă rog, e o mică problemă cu Ciolacu căci e şantajat la greu cu dosăroaiele ţinute de DNA în sertar ca să joace hora liberalilor, dar rezolvabilă: la un moment dat vor reuşi colegii lui să-l debarce ca pe sacul de nisip din nacelă, căci au pierdut cam mulţi bani de când îl au la cârmă. Totul e să mişte un pic Rusia mai spre vest şi gata cazul. Sau să închidă niţel robinetul de gaze şi să intre lumea în colaps mai vârtos decât este deja.

Oricum, curând planeta va tresări uimită că a fost dusă de nas de doi ani încoace, aşa că şi noi ne vom dezice la un moment dat de credinţa în pandemie, vrem-nu-vrem. Iar cei care mai până ieri ne tunau în cap că suntem antivaccinişti inconştienţi, mâine vor spune candid „n-am ştiut, bre, că era chiar cum ziceați voi!”. Dar până atunci va mai curge mult ser experimental pe ace în vene, căci sunt mulţi cei care îşi ţin capul pe umeri doar ca să nu le plouă în gât.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *