Sfântul Putin Taumaturgul

sfantul putin

Se pare că preşedintele rus a reuşit într-o zi ceea ce n-au reuşit hoardele de oameni de ştiinţă şi miliardele de vaccinuri din ultimii doi ani: să vindece planeta de covid. Nu vom mai vedea ştiri despre pandemie prea curând, Grupul de Informare Strategică a intrat în şomaj.

Deși ziceam că mă opresc din înșirat știri ce țin de propaganda mincinoasă de război făcută de trusturile de presă occidentale, hai să mai disec vreo două virale. Asta ca să înțelegeți că știrile nu fac doi bani dacă le preluăm autist, fără o minimă rezervă şi un minim simț critic.

1. Știrea cu grănicerii ucrainieni care au refuzat să predea rușilor Insula Șerpilor, care au fost bombardați și decorați post-mortem pentru eroism (și pentru că i-au înjurat pe ruși înainte să moară). De fapt soldații nu au fost omorâți ci doar luați prizonieri. Nu e clar dacă au mai fost efectiv decorați de Zelenski, dar presa a stârnit indignarea opiniei publice împotriva rușilor pentru cruzimea cu care au „omorât” soldații ucrainienii şi nimeni nu a mai dat înapoi zicând „ups, am greşit, de fapt ruşii au fost rezonabili şi nu i-au omorât”.

2. Știrea cu deputata ucraineancă patrioată, pozată lângă un kalașnikov, declarându-se gata să-și apere țara împotriva rusilor. Tinerica aia este din generație cu Zelenski și cu ceilalți leaderi progresiști-autiști care au umplut parlamentele și guvernele țărilor europene, care aplaudă green dealul ca morsele şi hrana cu gândaci ca guguştiucii, membră într-un fel de USR de la Kiev. Se observă în poză că mitraliera sprijinită de perete nu are încărcător cu gloanțe, ceea ce este o scăpare majoră pentru o știre de propagandă. Poate că îl ținea ascuns de copii pe șifonier, că dacă se mai joacă puiul mic prin casă cu kalașnikovul, să nu descarce micuțul vreo 20 de gloanțe în părinți. Revenind la doamna deputat, mă uit la mâinile ei asemănătoare ca grosime și consistență cu parizerul și mă bufnește râsul gândindu-mă că ar putea încerca pe bune să tragă o rafală de la balcon cu matahala aia de mitralieră: dacă supraviețuiește reculului și-i rămâne umărul în claviculă, ar fi în pericol grav să-și împuște vecinii de deasupra sau de vizavi, mai degrabă decât să nimerească vreun rus din stradă. Știrea asta a fost făcută de niște jurnaliști cam tot atât de deştepţi ca şi deputata respectivă, care singură declara că nu a învățat-o nimeni să folosească mitraliera, și nici nu se pricepe. Așa se explică de ce madam deputat a uitat să ia și încărcătorul cu gloanțe de la centrul de înarmare zonal.

Între timp, Zelenski a cerut să-i fie primită ţara în UE de urgenţă şi Ursula entuziasmată a sărit imediat în schemă. Şi-a dat şi ea seama că e proastă, că nu poate să-i primească singură, fiind nevoie de unanimitatea celor 27 de membri, şi a dat un pic înapoi, dar s-a marcat gestul. Şi opţiunea. Deci planul occidentalilor era să spargă blocul de influenţă sovietică sau cel puţin să-l împungă pe Putin până-l aduc la exasperare şi-l fac să treacă la nivelul următor de conflict. Ceea ce m-a frapat a fost însă poza cu cei doi stil Volodimir + Ursula = love, făcută la un summit ţinut în Ucraina în octombrie 2021. Ştiaţi că a existat un astfel de summit, găzduit de Zelenski? Eu nu ştiam şi am căutat azi pe motoarele de ştiri. În afară de un comunicat pe pagina C.E., în rest mucles. Situaţia seamănă izbitor cu pandemia, remarc precedentul: s-au întâlnit smecherii în 2019 la Davos să discute despre ce să facem dacă se infectează planeta iar în 2020 toată planeta se infecta „întâmplător”. Scenariul s-a repetat: în octombrie 2021 s-au întâlnit şmecherii la Congresul al 23-lea al UE ţinut la Kiev şi s-a discutat despre aderarea Ucrainei la UE, iar în februarie 2022 ruşii au început „nejustificat” războiul pe tema mutării graniţelor UE şi a reducerii sferei lor de influenţă. Dacă vi se pare total nejustificat demersul Rusiei, gândiţi-vă cum ar reacţiona SUA dacă Mexicul ar accepta să adere la Federaţia Rusă.

Vreţi să ştiţi cine şi-a băgat coada în agitaţia asta mondială şi să vă răspundeţi la întrebarea qui prodest? Fiţi atenţi la etnia unor personaje care apar discret în mijlocul evenimentelor: cel care a fost chemat să medieze negocierile dintre ucrainieni şi ruşi (Abramovici); sau a celui care scrie istorie modernă („istoricul” Yuval-Noah Harari) şi ne dă deja o linie directoare a ceea ce se va întâmpla: ani de conflicte militare şi eşecul lui Putin. Ca să nu mai vorbesc de etnia celor care deţin toate trusturile de presă internaţionale, trusturi care în acest moment ne intoxică cu ştiri despre război cum ne intoxicau mai deunăzi cu pandemia. Yuval Harari ne anunţă că lumea va fi iar schimbată, în caz că nu eraţi sătui deja de atâta schimbare. E clar pentru toţi cine a planificat următoarea etapă a resetării lumii şi la ce nivel? „Şefii la lume” care au pornit războiul economic mondial.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.