În SUA a câștigat iar comunismul

Zic agențiile că Biden a câștigat. Trump a făcut și el cât a putut America great, mandatul lui fiind un moment de respiro. Cei care vor reveni în ianuarie 2021 la cârmă vor face America junk again.

În SUA, ca și în restul lumii unde agenda noii ordini mondiale s-a manifestat, s-a produs o polarizare foarte puternică. Societatea s-a împărțit între adepții globalismului și cei ai naționalismului. Trump se manifesta ca un naționalist și milita pentru valori pro-vita. Biden este exponentul unei clici care a împins-o în față pe Hillary în 2016, care trebuia să fi fost succesoarea lui Obama în realizarea agendei globalismului, care la rândul lui i-a succedat lui Bush jr., care i-a succedat lui Clinton ș.a.m.d. Într-un șir atât de lung de președinți globaliști (socialist-comuniști) care puseseră țara pe făgașul sclaviei moderne, a fost de mirare că a câștigat capitalistul (bufonul) Trump în 2016. Mă rog, nu s-a omorât nici el cu capitalismul, a fost cam ca peneliștii de la noi care au dat pomeni electorale mai ceva ca PSD-ul. Revenind, se pare că votanții democrați au fost destul de puturoși în 2016 și nu au venit suficient de relevant la urne. Plus aberația sistemului electoral american (repartizarea ponderii electorale pe state, explicată în articolul precedent, o veritabilă discriminare federală) care a făcut ca Trump să câștige tura precedentă desi avusese mai puține voturi decât Hillary. Deci niște glitch-uri care i-au permis unui nepoftit să se strecoare pe tronul de la Casa Albă și să întoarcă 180 de grade cârma întregii administrații americane. Pierzătorii și-au făcut temele, s-au repliat, au marcat o pandemie la vinclu și au băgat oamenii în case, făcându-i să voteze prin poștă. Ceea ce le-a fost avantajos, pentru că astfel au obținut voturi și de la leneși și de la proști, atingând niște recorduri istorice de participare și aruncându-l pe Biden peste pragul de 270 de electori în Congres.

Nu am ceva împotriva globalizării planetei, dacă privim la partea plină a paharului. Când este secetă în Europa, putem aduce cereale și legume din Egipt sau Rusia sau America de Sud. Putem bea cafeaua din Brazilia. Comerțul este mult mai fluid, mobilitatea populațiilor este îmbunătățită. Beneficiile cunoașterii științifice (tehnice, medicale, bio-chimice ș.a.) ajung să fie mult mai rapid distribuite între popoare. Chiar și regimurile dictatoriale nu mai pot merge pe burtă cu teroarea ci ajung să fie expuse oprobriului public mondial oricâtă cenzură ar impune pe plan local. Nasol este atunci când globalizarea devine globalism (o dogmă), căci salamul ăsta vine la pachet cu o grămadă de E-uri otrăvite: eliminarea identității națiunilor și a istoriei lor, eliminarea religiilor distincte și unificarea lor într-una singură (sincretică), promovarea destrăbălării și a aberațiilor sexuale ca „minorități” deși erau subiect al manualelor de psihiatrie până în urma cu 2-3 decenii (și sancționate ca ultraj împotriva bunelor moravuri), subminarea familiei, promovarea industriei avorturilor și a cercetărilor eugenice, emanciparea tineretului sub care se ascunde reformatarea lor mentală pentru a accepta un alt set de valori, eliminarea banilor fizici, monedă unică mondială, guvern mondial și dictatură globală. Despre cum va fi acel dictator și ce va face el cu puterea pe care o va primi, nu are rost să mai discut, căci cine știe, știe. Iar cine nu știe, va afla pe pielea lui.

Știrea pe care am vrut să o semnalez este că, odată cu venirea lui Biden, agenda va reveni pe făgașul anterior din vremea lui Obama și întrerupt de Trump. Exponentul dictaturii sanitare, dr. Fauci, poate să stea liniștit și să facă pe Streinul-Cercel în continuare la ei acolo ducând SUA la dezastru (căci o țară nu poate fi condusă obtuz doar de epidemiologi, ci de oameni cu viziune largă care să poată îngloba problemele economice, sociale și politice într-o viziune unică și coerenta). OMS-ul isi va primi banii înapoi de la SUA (cotizația anuală de 400.000.000 $ tăiată de Trump) ca să ne de-a în continuare ora exactă de pandemie. Micii întreprinzători (clasa mijlocie) vor fi în continuare striviți cu taxe aberante și vor fi încurajate putorile să trăiască pe alocații. Vom revedea și pe la noi lobby-ul agresiv pentru drepturile”minorităților”, ca să ne aliniem la „noile valori” și „modernitate” De data asta nu avem ce să facem, tăvălugul va veni peste noi de neoprit. Mă tem că vom ajunge să regretăm vremurile când eram sclavi la ruși (nu că aș vrea să fim sclavii cuiva). Gulagul se va extinde peste toată lumea, aşa cum a profeţit-o unul dintre sfinţii închisorilor comuniste din România. Pauza libertăţii s-a terminat, poftiți iar la polonicul din latrină, băi chiaburilor și bandiților care uneltiți împotriva regimului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *