Despre trecerea de la 3d la 5d

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu aveam în plan să disec subiecte ezoterice cu caracter new age. Dar din când în când suntem chemați să dăm mărturie despre credința creștină și să arătăm lumii Adevărul.

Am fost recent în compania unor oameni foarte deștepți si pregătiți în domeniul lor profesional. M-a surprins însă naivitatea cu care hălpăneau nerumegat niște subiecte spirituale dubioase, ceea ce demonstrează fractura existentă în sufletul omului modern între minte și inimă. Mai exact, oamenii așteptau cu nerăbdare trecerea omenirii de la 3d la 5d. Oameni care se consideră a fi apropiați Bisericii. Se vede treaba că degeaba ești apropiat de Biserică dacă nu ești apropiat și de Hristos.

Nefiind introdus în problemă, inițial am crezut că n-am auzit bine și că era vorba de 5G. Nu, nu era, ci era vorba de trecerea la o dimensiune spirituală superioară. Am fost îndemnat să mă documentez, ceea ce am și făcut.

Pe scurt, ar fi vorba despre o trecere iminentă a omenirii la un nivel spiritual mai înalt pe care toți clarvăzătorii o prezic a fi cândva între 2013-2030. Halal precizie! Cică omul actual are mintea cantonată în lumea 3D și se confundă cu aceasta, neputând evada din șabloanele mentale specifice, care îl țin captiv. Prin tehnici speciale și meditație, omul poate urca la 4d și chiar la 5d. Aceste dimensiuni nu sunt fizice ci spirituale.

În 3d-ul mental, spiritul trece prin gândire, emoție, efort si ajunge la manifestare (materializarea a ceea ce dorește). Adică trebuie să pui serios osul la treabă dacă vrei să faci ceva în viață. În 4d se elimină efortul din acel lanț (Spirit => Gândire => Emotie => Manifestare) și se merge pe anumite sincronicități pentru obținerea rezultatului dorit; adică stai așa, ca pomanagiul, te concentrezi pe ce dorești și la un moment dat îți cade pleașca în brațe. Pe sistemul „pică pară mălăiață în gura lui nătăfleață”. Iar în 5d se elimină și emoția (Spirit => Gândire => Manifestare). În această ultimă dimensiune, înseamnă că, tu ce crezi, aia iei. Direct, din scurt.

Pe buneee?

Nu intenționez să contest veridicitatea acestor afirmații. Sunt oameni pe acest pământ care funcționează altfel decât majoritatea. Problema mea cu această teorie este că ea profețește venirea unei spiritualități demonice (ca și toate suratele ei cu rădăcină comună în credința new age a venirii erei Vărsătorului, care va înlocui era Peștilor, adică va înlocui creștinismul). Vor fi oameni capabili să materializeze obiecte și să facă tot felul de giumbușlucuri metafizice (să leviteze, să călătorească instantaneu în diverse locuri ale lumii, să provoace fulgere, să mute obiecte cu gândul etc). Oamenii vor fi extaziați de aceste puteri.

Problema cu aceste puteri este că ele nu sunt proprii omului, desi așa le par celor neavizați. Omul căzut in păcat și-a pierdut legătura cu Duhul Sfânt (sursa acestor puteri), deci cel care exhibă aceste lucrări își trage puterea de altundeva. Mai precis, de la altcineva. Atragerea oamenilor către „vibrații mai înalte” și către „iluminare” este o lucrare intelectuală rafinată care se face cu ajutorul unor draci specializați în așa ceva. Omul sedus de propriul eu ajunge să se confunde cu un Sine universal (imaginar) și să se autodivinizeze, detronând practic pe adevăratul Dumnezeu din templul sufletului său și ajungând să pună acolo un idol (propriul sine).

Ceea ce-i împiedică pe fanii credinței new age să-și manifeste puterile este „inerția” vechii lumi. Majoritatea oamenilor încă nu vor să adere la acest nou mod de gândire, dar suntem avertizați că vrem-nu-vrem se va trece la alt nivel. Din cauza acestei majorități inerte, lumea stă captivă în 3d.

Adevărata piedică este însă alta: nu le-a venit încă vremea diavolilor să fie eliberați, adică să fie lăsați să-și facă de cap pe pământ. Tatăl ceresc nu a dat permisiune ca Satan să fie dezlegat. Acesta a fost legat din momentul răstignirii și al morții pe cruce a lui Hristos. Învierea Fiului lui Dumnezeu, înălțarea Lui la cer și trimiterea Duhului Sfânt peste oameni au dus la alungarea în adâncuri a prințului întunericului. La legarea lui. Puterile i-au slăbit foarte mult. Mai este lăsat să lege câte-o combinație ici-colo, acolo unde oamenii încă se îndărătnicesc față de legea lui Dumnezeu și nu-L primesc nici în ruptul capului. Dar acolo unde oamenii Îl primesc, Satan nu are ce să le facă.

Va veni însă acea vreme. Oamenii se vor răzvrăti împotriva cerului, din ce în ce mai mulți. La „emanciparea” asta pune umărul, nevăzut, același tartor care a sfătuit-o și pe Eva să se emancipeze în rai. Și, când se va atinge masa critică (un număr foarte mare de oameni răzvrătiți și împietriți = o majoritate), Dumnezeu le va da ceea ce au cerut, respectându-le libertatea alegerii: pe dracul l-ați dorit, de el să aveți parte! Iar acesta își va recăpăta puterile avute mai demult (va fi dezlegat) și le va da unui om iar acesta va face semne mari pe pământ, trăgând mulțimile de oameni înspre el. Oamenii i se vor închina cu multă râvnă, socotindu-l adevăratul dumnezeu. Ce va urma… găsiți cu prisosință în cartea Apocalipsei din Biblie.

Cam asta-i perspectiva trecerii de la 3d la 5d.

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *