Ideologia vaccinării

Ca să fie clară ideologia vaccinării: vineri s-a dat anunțul că Grecia a fost inclusă pe lista roșie, dar începând de duminică, ca să apuce oamenii să își anuleze (strice) concediile. Până la 1 august covid-ul nu infectează, ci ne așteaptă să dăm năvală acasă de spaima carantinei.

Cei care vor veni de duminică înapoi în țară, dacă au fost neascultători și nu s-au vaccinat, PCR-ul și arestul la domiciliu (carantina) chiar dacă testul este negativ. Ceilalți, dacă au fost cuminți și s-au vaccinat, nu vor fi pedepsiți cu carantina, chiar dacă sunt purtători și transmițători de covid.

Deci autoritățile nu sunt interesate dacă suntem infectați, ci se dă libertate pe alte criterii decât cel al infectării cu boala pe care s-ar presupune că o combatem. Faptul că tocmai cei vaccinați pot aduce boala în țară, fiindcă nu mai sunt testați și nici izolați, nu mai are vreo relevanță pentru cei care spun că vaccinul conține normalitate. În contextul ăsta, pot spune că tocmai cei nevaccinați sunt mai responsabili fiindcă se testează și se izolează, iar cei vaccinați au devenit niște iresponsabili fiindcă, deși pot aduce boala, nu se testează și circulă fără vreo restricție.

Așa se combate o pandemie !

4 comentarii

 1. Păi uite asa a venit delta, lambada (lambda), dar hai cu al trei lea ser, urmează coco jumbo si tot asa… Conducători corupti. Vai de omenire.

 2. Cam așa arată ultima mizerie făcută de către guvernul (clica) Iohannis – Câțu, în scop de răzbunare, românilor neascultători: gloate la vămile românești pe sensul de intrare în România. Votați, băieți, PNL-USR în continuare sau boicotați votul, ca să câștige iar ăștia cu 10% din voturi, că v-a fost lene vouă sau dezgust ultima oară să mergeți la vot.

  Românii nevaccinaţi se întorc din Grecia, de teama carantinei

  Este ultima zi înainte ca măsura luată de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă să intre în vigoare. Începând de mâine, nici măcar un test PCR negativ nu îi poate salva de la carantina de 14 zile pe cei nevaccinaţi, care se întorc din statele roşii, inclusiv din Grecia.

  https://observatornews.ro/eveniment/aglomeratie-in-vami-la-intrarea-in-romania-se-asteapta-doua-ore-la-nadlac-ii-cozi-foarte-mari-si-la-giurgiu-sau-vama-veche-431076.html

 3. Dacă i se părea cuiva că bat câmpii în ceea ce privește latura medicală a problemei, să dăm cuvântul unei voci cu greutate în medicină, care coordona doctorate încă de pe vremea când dl. Arafat se juca cu izoletuța’n nisip: dl. prof. dr. Astărăstoae. Acesta a observat aceeași inconsecvență logică a acțiunilor autorităților: pretinzi că lupți cu pandemia și-i asuprești pe cei nevaccinați, dar îi lași liberi pe vaccinații care duc boala în toate părțile și infectează pe toată lumea?

  https://astarastoae.wordpress.com/2021/08/05/al-noualea-val/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.