Problema sioni$tilor…

…este că sunt proşti. Ei vor să conducă lumea şi să împlinească profeţia mesianică a supremaţiei ovreieşti, dar nu prea se pricep. Ca un pas intermediar au vrut să depopuleze planeta, scop în care au tot iscat revolte, revoluţii şi războaie de vreo două secole încoace, iar mai nou promovează o pandemie menită să secere vieţile a milioane de oameni. Dar ca o ironie a sorţii, au început depopularea cu ei înşişi: Benjamin Netanyahu a apăsat atât de tare pedala injectării cu seruri experimentale pe propriul popor, încât prin comparaţie cu el, dr. Josef Mengele pare un biet diletant. Băiat deştept, Nety ăsta !

Virusul iniţial (pandemia chinezească) a fost cam apă de ploaie: a făcut el nişte victime, dar s-a fâsâit repejor. Mai multe victime ar fi făcut TBC-ul, dacă cercetătorii n-ar fi zgândărit virusul cu tot felul de seruri aiurea, forţându-l să se adapteze şi astfel potenţându-l. S-ar putea ca mai multe victime să facă serurile injectate în numele vindecării decât boala în sine. Normal că atunci când presa controlată de sioni$ti laudă campania de vaccinare din I$rael, toată lumea stă cu ochii pe ei să se mire de cât sunt de breji la „pus umărul” şi de cât de repede s-au relaxat fiindcă s-au injectat. Prin urmare, ştirea pe surse că foştii campioni la vaccinare sunt acum campioni la infectare nu putea să treacă neobservată, chiar dacă propaganda s-a chinuit să o cenzureze. Eficacitatea pfaizărului a scăzut atât de mult, încât a ajuns pe la 39% (şi tot scade) iar infectările se apropie de 10.000 de persoane / zi. Se împrăştie virusul „delta” la ei în popor mai ceva ca pârjolul în mirişte. Deh, made in India, se fac produse ceva mai de calitate acolo decât alea chinezeşti.

Se pune întrebarea: Nety a ştiut că e nasol „vaccinul” şi le-a tras-o conaţionalilor intenţionat (caz în care este un măcelar al propriului popor), sau a crezut sincer în eficacitatea serurilor experimentale (caz în care este un bou sinistru căci şi-a pus poporul în pericol)? Oricare din cele două variante am alege, concluzia este aceeaşi: hales-bules popor ales, pentru următoarele două generaţii. Zeama asta pe care şi-au băgat-o în sânge, cu atâta viteză şi atâtea rapeluri, cam dă sterilitate, boli circulatorii şi boli de inimă. De acum se vor înmulţi mai greu şi vor transmite mai multe defecte genetice urmaşilor. Iar cu vecinii arabi (mai ales palestinieni) care se împuiază ca iepurii şi nu prea se vaccinează… nu-i de glumă. Nu mai pomenesc de dileala la cap (psihoze cât cuprinde) aferentă măsurilor de izolare.

Când sioni$tii vor recunoaşte că experimentul injectării a dat rateu, vor căuta vinovaţi. Tot ca o ironie a sorţii, după ce s-au văitat de holocaust atâtea decenii şi i-au stors pe nemţi de bani pentru despăgubiri, acum şi-au tras-o singuri, la ei acasă. Sediul companiilor Pfizer, Moderna şi Johnson este în SUA. Ce-o să facă, o să le ceară despăgubiri americanilor? Ar fi ca şi cum şi-ar scoate banii din buzunarul drept şi i-ar muta în buzunarul stâng. Între timp, noul prim-ministru ultra-ortodox Naftali Bennett îi dă şi el înainte cu vaccinarea ca şi predecesorul său, plus măsuri de izolare şi carantinări mai draconice decât înainte, care au dat naştere la revolte ale persoanelor vaccinate. Băiat de băiat şi Benny ăla, i-a băgat pe toţi la naftalină. Nu a contat că majoritatea fuseseră cuminţi şi puseseră umărul la „normalitate”; toată lumea la bulău !

Deci au rămas în praf profeţiile mesianice din Talmud legate de supremaţia poporului ales asupra lumii, iar sfârşitul lumii poa’ să mai aştepte câteva decenii bune. Cu astfel de guvernanţi proşti, cam greu să instaurezi un guvern mondial care să-l înscăuneze pe antihrist drept preşedinte şi dumnezeu al planetei. Dracul face clăbuci văzând de cât de proşti îi sunt supuşii şi se miră cât de uşor i-a scăpat ocazia printre degete. Fusese cât pe ce să-i iasă. Mă rog, n-o să se lase el pe tânjeală ci va recidiva, dar iarăşi trebuie să se chinuie să însăileze chestii timp de ‘jde ani. Deocamdată umple Europa de arabi, într-o încercare disperată de a distruge creştinismul, care-l deranjează precum o ţeapă în ochi. Nasol e că, odată umplut paharul şi terminaţi euroii pentru alocaţii (când se va alege praful de economiile ţărilor parazitate de imigranţi), arabii se vor revărsa spre ţara bogată care i-a împins acolo şi care vrea să le ia cu forţa terenul de sub moscheea lui Omar. Să te ţii atunci, buleală mondială !

Hristos a înviat!

Un comentariu

  1. Nu mai e Netanyahu prim ministru? Pfff sunt în urma cu noutățile.
    Nu știu dacă sunt proști, chiar e interesant ce va urma. Și nu e prima dată când se folosesc de propriul popor.
    Eu cred că ei își doresc o perpetuare a celor pur- sânge. Cei necredincioși, spurcați, căsătoriți cu ne-evrei, sunt carne de tun.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.