D’ale pandemiei (2)

În continuarea articolului scris în urmă cu un an şi jumătate, revin cu nişte observaţii legate de panica răspândită aiurea de autorităţi. Ca de obicei, infractori pe art. 404 Cod penal, bagă spaima deliberat în populaţie.

Prima vrăjeală: vaccinează-te şi te vei putea înscrie la loterie. Dar injectarea serurilor experimentale este deja o loterie cu viaţa, nu văd de ce s-ar mai înscrie lumea separat la o altă loterie până nu se lămureşte dacă a câştigat la prima. Azi au fost desemnaţi premianţii primei runde. Să sperăm că vor trăi suficient cât să se bucure de premiu.

Apropos, fondul aprobat pentru runda de trageri la loto este de 15.000.000 lei (=150.000.000.000 ROL pentru ăia care încă merg pe bani vechi). Deci nişte băieţi securişti şi premiaţi pă Germaniea organizează o tombolă pe banii pe care eu, tu şi noi îi plătim cu sudoare la bugetul de stat, fără ca noi să ne fi dat acordul şi fără să participăm la schemă. În mod normal, fondurile C.N. Loteria Română se constituie din tichetele achiziţionate de publicul spectator care visează să câştige bani nemunciţi. De data asta NU, banii se iau de la bugetul de stat. Având în vedere că doar 25% din populaţia României este vaccinată, rezultă că banii se iau de la nevaccinaţi şi se dau la vaccinaţi. Haiducie curată! Aici sunt banii dvs. în caz că doreaţi să aplaudaţi eficienţa guvernamentală.

A doua gogoaşă: dacă te vaccinezi, ai drepturi şi libertăţi. Nu, nu le mai ai. O libertate condiţionată nu mai este libertate, ci seamănă mai degrabă cu art. 91 Cod penal (suspendarea executării pedepsei sub supraveghere). De ce? Pentru că cei care credeau că au scăpat cu două doze, află acum că trebuie să o facă şi pe a 3-a. Asta după ce la început se crezuse că vor scăpa cu o singură doză şi a venit ordinul că trebuie cheltuită şi a 2-a. Dragi compatrioţi, câte doze vă trebuie ca să vă prindeţi de schemă? Nu-i nimic, în Israel se face deja doza a 4-a, cum o să fie şi la noi prin primăvara 2022, adică vaccinarea periodică la aproximativ 6 luni. Deci vorbim de o „libertate” care expiră. Cu alte cuvinte, îţi citeşti zilnic certificatul verde, te uiţi la calendar şi vezi câte zile din libertate ţi-au mai rămas.

Însă oamenii sunt fricoşi şi lipsiţi de viziune. Tinerii, ăia care făceau revoluţiile din 1821 şi 1848, care au făcut Unirea Mare, care şi-au jertfit viaţa pentru eliberarea ţării în Războiul de Independenţă şi în cele două războaie mondiale, care au ieşit să moară în 1989 la Revoluţie strigând LIBERTATE! şi care au luat măciuci în cap de la mineri în 1990, ei bine tinerii s-au fleşcăit. Nu mai fac decât revoluţii sexuale pe pornhub. Adulţii… s-au înscris la loteria vaccinării, mai exact 518.186 persoane. Seniorii… stau cu mâna întinsă la pensii şi votează pe primul care le dă 5% în plus. Din cauza lipsei de viziune, oamenii nu realizează că fiecare gest de obedienţă către un firav sistem totalitarist nu aduce libertate, ci îi dă mai multă sevă lianei parazite care se va tot strânge tot mai mult în jurul copacului până când îl va sufoca. Azi injectaţii legitimează injectarea nevaccinaţilor, mâine vor legitima valul 4 al vaccinării, valul 5, valul n, apoi scorul social made in China, puşcăria naţională şi, la final, bomboana de pe colivă: puşcăria globală.

Iar dacă azi crede cineva că face un bine societăţii injectându-se cu seruri experimentale, s-ar putea să afle cu stupoare mâine că face un şi mai mare bine sinucigându-se, căci oricum suntem prea mulţi pe planetă. E mai ieftin aşa, decât să se chinuie elitele să ne împuţineze. Pricepeţi apropo-ul? Pricepeţi că cu dracul nu trebuie să te faci frate ca să treci puntea?

Adică noi trebuie să scoatem bani din buzunar (campania „gratuită” de vaccinare de la bugetul statului) ca să fim liberi??? Voi sunteţi de acord şi vă îngrămădiţi să „puneţi umărul”? Ca de obicei, poporul român s-a gândit la un „life-hack” cu care să-şi fure singur căciula: hai să mă injectez cu J&J căci este obligatorie doar o doză şi scap, sunt liber după 10 zile. Nu scăpaţi băi, proştilor, puşcăria globală ne va mânca foarte curând, fiindcă voi tocmai l-aţi votat pe Stalin! „Aţi pus umărul” la instaurarea unei nenorociri sociale la care Troţki doar visa, fără speranţa că va avea o asemenea reuşită internaţionalistă vreodată.

Românilor, dacă nu aţi înţeles şmecheria pe pielea voastră, hai să vă explic şi altfel, mai pe înţelesul tuturor: gândiţi-vă că poporul român e ca un boschetar drogat şi cerşetor iar conducătorii sunt reţeaua mafiotă care îl exploatează. De la maestru citire:

şeful: – Vă e milă de jigodia asta mică şi stricată, de scursura asta, de gunoiul ăsta de cartier?

boschetarul, a.k.a. poporul: – Bă, tu pă mine nu mă faci…!

şeful: – Gura, că ţi-o cos! Vă e milă (frică)? V-am luat banii (libertatea), ha, ha, ha !” (sursa)

Quod erat demonstrandum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *