O ce veste minunată, omicronul ni se arată, delta va pleca şi lumea (nu) va scăpa !

Spre deosebire de anul trecut și de prima jumătate din 2021, din toamnă încoace eu am auzit în anturaj de mulți oameni morți de la varianta delta a covidului (prieteni, rude ale prietenilor, prieteni ale prietenilor etc.), mai ales bătrâni. Deci este o diferență faţă de 2020 și e greu de spus acum dacă lipsa imunității de turmă, mutaţia virusului sau vaccinarea intensivă a fost cauza. Vom vedea mai clar la anul, deocamdată avem doar bănuieli.

La cum văd că dă jos covidul cu imunitatea la unii oameni, mi se pare că se adeverește afirmația că sub ambalajul de coronavirus modificat în laborator se mai ascund și alte chestii cum ar fi niște cod genetic de la malarie și de la SIDA. Dacă este așa, ideea imunității de turmă e doar o iluzie, fiecare va trebui să facă boala și să se descurce cumva: fie moare fie supraviețuiește. Pseudovaccinele astea sunt doar niște life-hack-uri care nu neutralizează virusul, ci doar amână infestarea în profunzime (intracelulară) prin programarea sistemului imunitar să producă o inundație de proteine spike care să-i închidă (pe moment) ușa celulelor în nasul virusului. Dar NU ELIMINĂ virusul din corp, de aceea se pare că e nevoie de rapeluri, căci dacă organismul se oprește din fabricat proteinele spike, virusul aflat deja în țesuturi poate penetra rapid celulele, fără să mai fie nevoie de o nouă expunere exterioară. Asta am dedus eu printre rânduri din mecanismul de funcționare a seruror mARN publicat de producători. Las la o parte faptul că avalanşa de proteine spike virale poate declanşa atacuri aberante ale sistemului imunitar asupra propriilor organe (bolile autoimune).

În contextul ăsta, singura șansă a bieților oameni care se cred protejaţi de serurile mARN este să ia o gripă clasică și să facă o febră zdravănă, astfel încât să distrugă termic virusul covid aflat latent în corp. Altfel, virusul dăinuie acolo fără probleme un timp indefinit, căci nu-i ca bacteriile să aibă nevoie de hrană. Iar, din păcate, oamenii se sperie de orice boală ca de moartea însăși și iau imediat antitermice cu pumnul, crezând că rezolvă problemele așa. De fapt iși fac rău înlăturând una dintre barierele organismului.

În rest, se pompează la greu pe omicron. Nu existau încă morți de la tulpina nouă aflată în circulație de peste o lună, când reporterii de carton și specialiștii din spatele lor știau deja că e cea mai rea tulpină de până acum care va face victime multe. Totuşi morţii întârzie să apară, deci așteptăm să moară unii de infarct de la știrile panicarde despre noul virus ca să-i băgăm la morții de omicron !

Dar să nu fim pesimiști (deși trebuie să rămânem realiști): Dumnezeu poate să le strice cu ușurință planurile cioclilor globaliști. De exemplu, mie mi se pare că apariția omicronului este cea mai bună veste din martie 2020 încoace. Tulpina asta este foarte infecțioasă dar foarte soft, iar până în urmă cu vreo o săptămână nu exista NICIUN DECEDAT, spre disperarea jigodiilor globaliste care aruncă în continuu cu bani grei spre mass-media ca să ne panicheze (cu mare efort au găsit englezii pe un amărât care să moară cu un kil de comorbidităţi având şi omicron, ca să-l declare decedat de covid 21). Deci noua tulpină soft are tendința de a deveni dominantă, adică să antreneze organismul să recunoască și să gestioneze celelalte tulpini mai agresive. Ceea ce este nasol pentru cei care profitau de pe urma pandemiei.

Pe de altă parte, intuind potențialul “dezastru”, globaliștii vor deveni furibunzi ca să nu piardă oportunitatea din ce în ce mai îngustă de a reseta lumea. Dacă oamenii apucă să se prindă că noua tulpină e fâsâială, nu se mai vaccinează nimeni, poate doar o mână de speriaţi. De aceea se insistă doar pe cifrele de infectare, omiţându-se o comparaţie a numărului decedaţilor de la omicron cu cei de la tulpinile anterioare.

Omicronul este posibil să fie un accident pentru globalişti, în sensul că le-a scăpat de sub control şi va deveni endemic. Pronia în acţiune. Mi se pare că Dumnezeu tocmai ne-a dat un semn al marii Sale mile, după ce anterior ne-a lăsat ceva mai mult în mâna răufăcătorilor. Pedagogic, ca să vedem cum este fără El și să avem timp de răzgândire, de întoarcere. Deci este esențial ce vom face în perioada următoare, cum ne vom raporta la divinitate.

Din păcate, trendul lumii este tot în jos și, cel mai probabil, Dumnezeu va lăsa lucrurile să meargă pe acest făgaș nebunesc, ca răutatea să se strângă și mai mult în jurul gâtului nostru, poate-poate ne vom da seama de răutatea proprie, ne vom căi sincer şi o vom lepăda.

Noi putem fi optimiști fiindcă e semn că Dumnezeu nu a abandonat turma sa mică. Si știm bine că nu o va face. Doar că trebuie să fim mereu pregătiți de plecare, căci nu știm când şi cum îi vine fiecăruia ceasul.

PS: și uite așa, cu alfa-neagra-delta-omicron, atenția oamenilor este păcălită să nu observe cum sărăcesc peste noapte. Cum establishmentul le bagă mâna foarte adânc în buzunare. În urmă cu trei săptămâni am primit o notificare de la furnizorul de curent că se va majora din ianuarie pretul kilowatt-ului la 1,43 lei, deci o crestere cu aproape 80% față de prețul actual. Adăugaţi la asta scumpirea carburanţilor cu peste 70% într-un an, că deh, #greendeal, scumpirea gazului fiindcă ne place să le dăm U.E. ruşilor ş.a. Să te ţii creșteri de prețuri după revelion, când se va trezi lumea din mahmureală!

PPS: la Levitic 26:25 stă un cuvânt interesant despre cei care încearcă să scape de pedeapsa lui Dumnezeu (năvălitorii trimiși asupra iudeilor idolatri) după ce au încălcat poruncile divine:

“Iar dacă vă veţi ascunde în oraşele voastre, voi trimite asupra voastră molimă şi veţi fi daţi în mâinile vrăjmaşului”. Foarte edificator şi pentru noi, ceilalţi, care strigăm după ajutor la Dumnezeu dar nu ne grăbim să facem voia Lui…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *