Ușor cu vaccinul pe scări!

Nadal lesinat

După ce vaccinistul Nadal s-a alăturat corului de scuipători în obrazul lui Djokovic că a îndrăznit să vină nevaccinat la Australian Open, a fost lovit de blestemul trombozei post-vaccinale şi a ajuns de la bal la spital: a căzut din picioare în timpul unui meci de tenis, pe motiv de înțepături la corazon. Având doar 35 de ani, nu cred că ascundea un istoric de preinfarcturi sau că moştenea o grea zestre genetică, ci că este doar unul din mulţii cobai-rateu ai cartelului Pfizer-Moderna-J&J. Decât să se fi lăsat pârlit cu vaccinarea, mai bine se infecta şi el o tură ca Djokovic, apoi se recupera şi băga forţă tenis în continuare mulţi ani de acum încolo. Aşa, va zice mersi că a rămas în viaţă, o va lăsa mai moale cu cariera în tenis şi se va apuca de făcut reclame la Gilette, căci dacă se va ţine de dat cu racheta, cine ştie cum apare cheagul la creier şi dă colţul live.

Apoi vine o altă ştire bombă, o sportivă de top din tenisul australian se vaită că este epuizată și se retrage la doar 25 de ani. Deși presa omite amănuntul, Ashleigh Barty provenea din Australia şi, după mizeriile făcute de guvernul australian lui Djokovic, este clar că tipa n-ar fi putut juca în ţara natală fără să fie vaccinată complet. Deci putem să completăm noi ştirea-bombă că sportiva este injectată complet, ca şi Nadal, iar de acum încolo se va ocupa doar de produs proteine spike, căci de jucat tenis nu prea va mai avea energie.

Iar lumea este șocată de toate aceste ştiri, surpriza retragerii / leşinului / decesului live al sportivului este de fiecare dată uriașă pentru cei care văd şi nu vor să înţeleagă. Vom vedea din ce în ce mai mulți sportivi dând rateuri iar știrile vor avea grijă să omită istoricul vaccinal anticovid, deşi este un amănunt esenţial, mai ales când un tânăr o mierleşte cu o afecţiune care apărea doar la persoane de peste 70 de ani.

Lipsa randamentului devine foarte vizibilă în sporturile de anduranță, care cer un mare consum de energie: înot, ciclism, fotbal etc. Toamna trecută, Activenews publica o amplă listă de sportivi de performanță care au picat leșinați sau morți în timpul meciurilor sau al competițiilor. Evident, orice lucru rău va avea tendința de a se agrava, deci anul acesta „roadele” vaccinării în rapel nu au întârziat să apară: cicliștii profesioniști din Turul Franței cedează pe capete și 2/3 din ei nu au reușit să termine nici măcar prima etapă; un înotător profesionist de la Dinamo tocmai a murit în bazin de inimă, lucru previzibil la venerabila vârstă de 23 de ani; o sportivă din golful feminin american se „pensionează” tot la 23 de ani după ce a fost diagnosticată cu un cheag (tromboză) la un braț ș.a.

Revenind la tenis, parcă și la Simona Halep se vede o oboseală; deși e încă tânără, i-a scăzut randamentul și are rezultate din ce în ce mai slabe, a căzut în clasamentul ATP și zboară prematur din calificări. Dacă nu mă înşeală memoria, recent şi marea speranţă Emma Răducanu a zburat prematur dintr-un turneu în timpul unor calificări. În contextul unor performanțe din ce în ce mai scăzute, mi-a devenit evident de ce limbricii de la WTA și din guvernul australian au avut grijă să-l dea afară pe nevaccinatul Djokovic de la Australian Open: sârbul era în formă maximă și deplin sănătos, deci ar fi măturat cu vaccinații pe teren. La o diferență mare de formă fizică între un vaccinat și un nevaccinat s-ar fi văzut dimensiunea dezastrului produs de big pharma (și girat de guvernele resetiste din toată lumea). Așa că îi pun doar pe cei vaccinați să se joace între ei, ca să nu se observe că sunt leșinați, iar publicul va aplauda ca morsele în continuare. Silence, please !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.