Ușor cu vaccinul pe scări (2): în așa hal de sclavi am ajuns?

Situația este cam așa: Ursula von der Vacceyen s-a destrăbălat în pandemie cu comenzi de vaccinuri în numele tuturor țărilor membre UE (4,2 md. doze, adica 10 doze per locuitor!!!) și acum cineva trebuie să plătească masa și dansul. Dar șoc și groază, 10 țări printre care și România cer să iasă din schemă. Iar Pfizer, ca orice corporație venală care se respectă, agită contractul în mână și amenință că ne dă în judecată pentru nerespectarea unei înțelegeri pe care nu am parafat-o niciodată, ci ne-am trezit și noi băgați acolo în oală la grămadă.

Dintr-o altă știre se vede că de fapt situația este mult mai acră pentru Ursula: unul dintre minionii recalcitranți – Polonia – a denunțat contractul cu Pfizer unilateral, fără să mai aștepte aprobarea de la centru, ceea ce a produs multă iritare la Bruxelles și la Pfizer. Deși nu ar fi trebuit să fie resentimente, căci vorba ceea: ce are Ursula cu prefectura? Pardon, cu Pfaizeru’. Sau…

Ce-am vrut să subliniez din toată ciorba vaccinurilor:

  1. Că pentru prima oară adie oficial un vânt de rebeliune a membrilor împotriva șefei, inclusiv pe la București. No, ce v-o apucat?!?
  2. Că România este în continuare un stat-sclav. Nu vasal, ci sclav de-a dreptul. Vasali sunt polonezii (si ungurii, al căror Orban a avut tupeul salvator să ceară dispensă privitor la importul de petrol rusesc, deci se putea!). Auzi, am cerut voie să nu mai dăm banii pe care nu ne-am obligat niciodată să-i dăm, ci alții ne-au zis să-i dăm că așa-i contractul (pe care nu l-a văzut nimeni, niciodată). Deci ăia taie și spânzură pe banii noștri iar noi trebuie să zicem ja!
  3. Că nebuna aia de Ursula avea în plan să ne ciuruiască cu vaccinuri. Zece bucăți de persoană, pentru toți oamenii, de la mic la mare, inclusiv cei cu interdicție de administrare! Uau…

Ce să mai zic? Noroc cu ucrainienii (mai bine zis, pronia divină, care le-a stricat planurile globaliștilor). „Slava Ukraina” ne-a scăpat, măcar pentru o vreme, de teroarea vaccinării. Deplasările mari și rapide de populații fac imposibilă o monitorizare și vaccinare eficientă. Cum e vorba, cui pe cui se scoate. Războiul a scos pandemia, acum să vedem cu ce s-o scoate războiul. Că deja Zely măcăne supărat că e împins de la spate (nu zice de cine, dar este evident) să facă pace cu rușii, iar el – eroul – preferă să continue războiul și să curgă sângele poporului în valuri decât să nu fie pacea avantajoasă.

Se pare că războiul ăsta a readus ceva nedorit de elite: multă libertate. Dincolo de inflația artificială care ne sărăcește și de criza indusă a lanțurilor de distribuție care ne aruncă în foamete și de criza programată a resurselor care ne va face să clănțănim la iarnă de frig, oamenii au fost mai liberi de câteva luni încoace. Sufletele lor s-au mai înviorat. Tema (și teama) războiului mondial a surclasat pandemia mondială și a fărâmițat-o în multe epidemii locale, în care se descurcă fiecare cum poate fără să mai primească ordine de la centru (OMS). Ceea ce este inacceptabil pentru nebunii care au pus mâna pe planetă și vor să o transforme într-o republică bananieră globală. Dintr-o dată nu le mai convine că se îmbogățesc porcește, căci bani aveau oricum căcălău, ci-i arde să ne bage iar la bulău, la o nouă repriză de schinguiri. Dar eu știu dacă Seful-cel-Mare le-o mai da voie? La mijloc este dreptatea divină, care operează peste capetele noastre, fie că le place sau nu globaliștilor. Ori în pandemie au murit mulți oameni nevinovați (au fost omorâți, ce s-o mai dăm după uluci), iar asta nu va rămâne fără efecte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *