Am aruncat covidul la gunoi

Făceam niște ordine prin debara și am dat acolo peste o cutie în care țineam teste covid din vremea pandemiei…

Când ai 4 copii în casă, aduni o grămadă de prostii. Printre ele s-au aflat și niște kile de teste antigen care ne erau furnizate săptămânal de la școală ca să ne verificăm copiii dacă a dat covidu-n ei, iar în caz afirmativ să ne autodenunțăm și să ne autoizolăm.

teste antigen școlare

Evident că nu le făceam săptămânal, ci făceam doar unul primăvara și altul toamna, apoi trimiteam aceeași poză săptămânal pe WhatsApp la școală, căci aveam treburi mai serioase decât ipohondria.

Țineam testele astea antigen prin debara într-o cutie pe care scrisesem cu markerul „COVID”. Când s-a dat liber la circulație ca să poată veni ucrainienii nestingheriți peste noi (vă reamintesc, indicele de infectare era 20 la mie, deci de aproape 7 ori peste pragul de pericol inventat de 3/1000), am aruncat cam 90% din teste și am mai ținut câteva de sămânță, în caz că se lansează episodul 2 – Pandemix Reloaded. Din fericire în România nu s-a mai difuzat alt episod al circului planetar pandemic (am auzit că în alte țări, inclusiv China, încă a fost moartea cu izolările și vaccinarea), ci la noi s-a lansat episodul 1 din trilogia de succes The Ucrainian Wars; deci nu mai e nevoie de kilele de măști și teste adunate prin casă.

Le-am aruncat cu o vădită satisfacție și ușurare la coș. Simbolic, am aruncat odată cu ele și cei trei ani de mizerii pe care societatea asta isterică ni le-a creat celor care am vrut să rămânem sănătoși la cap.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *