Tichetele educaționale și sfârșitul libertății

Să mai scriu un pamflet despre dudele aparent inofensive publicate în Monitorul Oficial: azi despre tichetele pentru rechizite școlare.

O uriașă operațiune a fost dusă de decenii pentru acapararea guvernelor lumii de o organizație ocultă care acționează prin tot felul de păduchi, spălați pe creier în cel mai intelectual mod cu putință. Pandemia a fost un „drive-test” să se vadă dacă internaționala socialistă funcționează. A funcționat admirabil, 99% din țările lumii au marșat în front braț la braț pe aceleași măsuri preventive idioate. Aș zice că în mod deliberat au pus să fie idioate măsurile, ca să testeze gradul de conformitate. Pe sistemul „ordinul se execută, nu se discută”, adică același sistem în care soldații (răcanii) erau antrenați pe vremuri la armată ordonându-li-se „culcat!” fix în fața unei bălți mocirloase. De fapt nu era un antrenament fizic, să ajungă soldatul să execute mai repede prăvălirea la pământ, ci era o antrenare a psihicului soldatului să se supună fără crâcnire până renunță la filtrul rațiunii proprii (bunul simț comun). Dacă ar fi fost normale măsurile din pandemie, în interesul cetățenilor, nu s-ar fi putut ști dacă guvernele le-ar fi luat oricum sau le-ar fi luat fiindcă era ordin; pe când așa, dacă erau idioate, niciun guvern normal la cap nu le-ar fi luat, deci s-ar fi observat imediat cine nu se supune ci mișcă în front.

Pandemia a demonstrat că lumea e coaptă pentru faza următoare a instaurării statului global. Un pic mai respirăm niște libertate până apare moneda unică digitală globală, de aceea ni se mai aruncă în ochi niște fumigene gen război și criză climatică, ca să se poată lucra la implementarea monedelor digitale naționale.

Acum să ajungem la pamflet. Nu știu dacă ați realizat că programul național „bani pentru rechizite școlare” care se derulează folosindu-se un card cu monede virtuale utilizabile DOAR pentru rechizite, este un test de funcționare a sistemului leului digital de la noi. Nu întâmplător a fost pus în lucru la rechizite, fiindcă beneficiarii sunt familiile cu venituri foarte mici („categorii defavorizate”), adică prostimea care nu își pune întrebări. Apoi îl vor extinde la tot felul de beneficii sociale, până vor fi siguri că oamenii îl acceptă, că funcționează fără probleme și că poate fi extins la nivelul întregii economii naționale.

Remarc același mod de operare din pandemie: jongleria cu limbajul care să adoarmă vigilența oamenilor. Dacă serului genetic ARNm i-au zis „vaccin” fără să aibă vreo legătură cu ceea ce era imunizarea prin vaccinare, acum se zice că banii sunt dați printr-un TICHET educațional, care numai tichet nu e. După denumire zici că e ca un banal bon de masă tipărit pe hârtie, dar nu e. De fapt „tichetele” sunt niște carduri cu cip RFID, numit de ei „tichet pe suport electronic”, pe care guvernul le bagă copiilor banii ăia șmecheri. Bani pe care tații alcoolici nu-i vor putea cheltui pe o cinzeacă la crâșma din colț, chiar dacă localul are POS, fiindcă banii se pot cheltui numai la anumiți agenți economici (= librăriile admise de guvern pe o „listă de eligibilitate”). Aici e vorba de un alt protocol informațional și de o altă codare electronică, diferite de cele folosite în prezent de băncile comerciale pentru derularea tranzacțiilor în bani electronici. De fapt, nici nu sunt bani ceea ce se va da pe cardul de rechizite ci niște credite guvernamentale, mult mai asemănătoare cu bitcoin (chiar merg pe aceeași tehnologie block-chain). Concluzia: guvernul va căpăta control total atât asupra cumpărătorilor cât și asupra vânzătorilor. Guvernul va alege cine poate vinde și cine poate cumpăra. Dacă aceasta nu este începutul sfârșitului libertății noastre, atunci spuneți voi ce este.

„Ciolac” peste pupăză, guvernul nu a fost niciodată liber ci mereu este ținut la rândul lui de niște hățuri invizibile, nefiind ales de nimeni. Adică este ales, dar nu de popor, ci de oculta care împinge lucrurile din spate, lucru care a devenit foarte evident de când a început pandemia şi partidele aflate în „opoziţie” brusc au început să colaboreze pentru „interesul ţării”. De fapt, acum au scos peste masă mâna pe care şi-o dăduseră demult pe sub masă (sanki, rotativa guvernamentală).

Ar fi bine să ne abținem de la a ne înrola în acel sistem de dictatură electronică. Putem lupta pasiv: nu ne înrolăm și nu va avea cu cine să funcționeze. Evident, este greu pentru cei fără bani să nu întindă mâna la guvern pentru 500 lei pomană, vor fi destui care să-l pună la treabă. Deci sistemul se va însăila și va porni până la urmă (din știrea de mai sus reiese că sunt întârzieri, ah, sfânta incompetență românească salvatoare!). Mă tem că până la urmă vor pune umărul la sistem chiar și cei cu bani, convinși de o viitoare propagandă TV că e mai bine cu noul leu digital, așa cum au pus umărul la „imunizarea genetică” experimentală, ducându-și chiar și proprii copii la belea pe altarul binelui comun. „Bine” de care de fapt nimeni nu are parte vreodată, căci nimeni nu l-a văzut în practică, fiind doar o găselniță utopică și clocită în mințile celor care au moșit comunismul.

E cazul să luptăm fiecare să dobândim adevărata libertate, cea lăuntrică („Adevarul vă va face liberi”), căci cea exterioară este pe ducă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *